– situatia s-ar putea prelungi in unele zone pâna in luna decembrie sau poate chiar mai mult – doar Primaria Bacau este in masura sa-i determine pe executanti sa finalizeze la termen lucrarile contractate

Mijlocul lunii noiembrie ii gaseste in frig pe bacauanii care primesc caldura de la punctele termice (PT) aflate in modernizare. Vina nu-i apartine furnizorului de agent termic, ci mai curând firmelor care efectueaza lucrari de modernizare la reteaua de termoficare a orasului.

“Mai sunt inca niste zone in oras unde consumatorii nu au caldura. La PT 11 care deserveste strazile Carpati, Garofitei, Tolstoi si Violetelor mai sunt 384 de apartamente care nu au caldura, la PT 19 in zona Bicaz – Otelari sunt 26 de apartamente, la PT 43 care deserveste strazile Unirii, 9 Mai si Mihai Viteazu sunt 17 apartamente care nu au caldura, iar la PT 62 a aparut o avarie, dupa ce au fost pornite sâmbata instalatiile.

PUBLICITATE

In aceasta zona, pâna la remedierea problemei, stau fara caldura 235 de apartamente situate in zona de Nord pe strazile Calugareni, Hatman Berescu si Digu Bârnat”, declara Narcisa Antoneac, purtator de cuvânt la Thermoenergy Group SA Bacau.

Luni dimineata, in dispeceratul societatii au ajuns in raport alte doua avarii si au fost oprite PT 41 si PT 40. Este vorba despre cartierul Bistrita Lac, zona unde au ramas temporar fara caldura aproximativ 200 de apartamente. Zona respectiva este una cu probleme, pentru ca reteaua de termoficare este veche si nu a fost prinsa in programul de modernizare.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

6 COMENTARII

  1. Mai raman cateva intrebari: 1.Deci de apa calda nici nu mai poate fi vorba in Bacau, nu-i asa? 2. Cine a acordat aceste contracte de reabilitare acestor firme? 3. DNA – ul stie? 3. Asta nu e intrebare – voua celor de la primarie va doresc, va urez si sper sa va vad locuind in exact aceleasi conditii in care i-ati obligat sa locuiasca pe bacauani! Voi si copiii vostri sa ajungeti sa stati la aceleasi temperaturi cum am stat noi fara caldura si apa calda! ASTA VA DORESC!!!

  2. Din poza atasata se vede o totala lipsa de profesionalism……….ce se intampla dac se fisureaza conducta cea mai de jos..??Ca sa ajunga la ea le taie pe cele de deasupra?

  3. Toate lucrarile din oras sunt facute de NE- profesionisti.Unde este ISU si mult trambitatele controale?Numai din ”poza” au amenzi pentru o zi. La romanica ”merge si asa” -sant neasigurat, fara bariere, fara izolatie la conducte, fara nisip . fara, fara…

  4. @Porumbelul de pe primarie, daca nu stii despre ce este vorba nu stiu de ce te bagi in seama. Vrei sa faci pe desteptul, dar ramai doar cu vrutul. Pentru informarea ta, teava din otel este preizolata,pt incalzire, si pentru apa calda e la fel, se foloseste pex sau teava zincata in functie de diametrul conductei. Daca o sa ti folosesti ochiul de soim o sa vezi ca tevile sunt asezate pe saci de nisip, iar pe urma se va folosi la astupare nisip si pamant.

LĂSAȚI UN MESAJ