Studentii Universitatii “George Bacovia” Bacau au participat la Universitatea Inholland University of Applied Sciences Rotterdam la lucrarile proiectului finantat din fonduri europene VADRIMAT(12 – EIP – RO BACAU 02) – Value Driven Management Training (Managementul bazat pe valorile companiei), coordonat de Universitatea “George Bacovia” din Bacau.

La acest program au participat 30 de studenti din ISSA Unversity of Navarra SanSebastian – Spania, Inholland University of Applied Sciences Rotterdam – Olanda, St. John York University York – Marea Britanie, Szeged University – Ungaria, Plantijn Hogeschool Anvers – Belgia si Universitatea “George Bacovia” din Bacau – România. Programul a urmarit cunoasterea si analiza nivelului de implementare a managementului bazat pe valori la nivelul intreprinderilor mici si mijlocii si a companiilor multinationale din tarile participante.

In cadrul programului studentii au participat la cursuri pe tema managementului bazat pe valori, sustinute de cadrele didactice implicate in proiect, seminarii, workshop-uri, dezbateri si au lucrat in grupuri mixte, pentru realizarea unui Ghid pentru implementarea managementului bazat pe valori in IMM din Uniunea Europeana si a unor Modele de training destinate intreprinzatorilor din UE. In cadrul programului au fost organizate actiuni sportive si social-culturale, vizite la companii si discutii cu reprezentanti ai unor IMM din Rotterdam care au implementat deja Managementul bazat pe valori.

Totodata, studentii au organizat o Seara Internationala, dedicata prezentarii specificului fiecarei tari prin organizarea unor standuri in care au fost expuse produse traditionale si au fost prezentate, folosind tehnici multimedia, tara, orasul si universitatea de origine. Lucrarile studentilor au fost grupate in cadrul Ghidului pentru implementarea managementului bazat pe valori in IMM din Uniunea Europeana si a Modelelor de training destinate intreprinzatorilor din UE care au fost transmise firmelor participante, Comisiei Europene si sunt, de asemenea disponibile pe site-ul proiectului http://vadrimat.blogspot.nl


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ