Asociatia “Surf The Earth Project” (STEP) va beneficia de un partener local in organizarea concursului “Streetball Challenge 2013”, aflat deja la a treia editie. Primaria Bacau a acceptat sa se asocieze proiectului si sa-i aloce 5.000 de lei. Competitia va avea loc in perioada 10 – 11 august pe terenul de sport al Colegiului Tehnic “Anghel Saligny”.

Inscrierile se fac online pe site-ul competitiei, prin completarea unui formular special din sectiunea “Echipe” – pâna joi, 8 august, ora 12.00. Vor exista trei categorii de concurs: Open, Open Mix si Junior. Asociatia STEP a pregatit pentru public sesiuni de breakdance si beatbox, un demo de graffiti, un târg de handmade si muzica buna, asigurata de DJ-ul Urzi Que.

Va fi amenajata o zona de chill si o tiroliana, vor fi concursuri de slam-dunk, 2ball, freestyle, aruncari libere si noul “challenge” baschet X&O. In premiera pentru România, trupa Jamnastyx din Ungaria va prezenta un program de freestyle. Câstigatoarea va reprezenta România la concursul international de streetball de la Praga.

S.Patrascanu, M.Gheta


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ