Primăria Municipiului Bacău, în colaborare cu Garnizoana Bacău și Asociația Națională Cultul Eroilor ″Regina Maria″ – Filiala Județeană Bacău, sprijină desfășurarea ″ȘTAFETEI VETERANILOR″ dedicată ZILEI ARMATEI ROMÂNIEI si CENTENARULUI MARII UNIRI, care va trece, pentru prima dată de la înființare, prin Municipiul Bacău, in data de 14 octombrie 2018.

″ȘTAFETA VETERANILOR″ este un eveniment anual, aflat la a V-a editie si este o actiune de nivel national care integrează eforturile a peste 150 de atleți de a acoperi peste 3300 km în alergare, în scopul promovării valorilor naționale și a respectului față de veteranii și eroii României.

Activitatea este inițiată de Asociația INVICTUS Romania, care sprijină luptatorii nostri răniți în Teatrele de Operatii din Afganistan si Irak.

Cetățenii municipiului Bacău – tinerii, vârstnicii, elevii, studenții, militarii – sunt invitați duminică, 14 octombrie 2018, ora 16,30 în Piața Tricolorului, la această manifestare de înaltă simțire patriotică și românească.

Alte articole