O patrulă din cadrul Secției 2 Poliție Bacău, la data de 28.09.2015 ora 03:45, în timp ce patrula pe str.Mihai Viteazu din mun.Bacău, au procedat la oprirea în trafic a unui autoturism, ocazie cu care a fost identificat conducatorul auto ca fiind un tânăr de 29 ani, domiciliat în com. Stănişeşti. Întrucât conducătorul autoturismului emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest marca Drager rezultatul fiind de 0,54 MG/L alcool pur în aerul expirat.
Deasemeni conducatorul auto a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău, unde a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcolemiei.
In cauză s-a întocmit dosar penal conf. art. 336 alin 1 si art. 337 Cod penal, efectuându-se cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului si refuzul de recoltare probe biologice.
S-a dispus reținerea permisului de conducere

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Bacău – Biroului Rutier, la data de 28.09.2015, in jurul orelor 03.15, în timp ce se aflau in exercitarea atributiunilor de serviciu, pe str. Alexandru Cel Bun din mun. Bacau, întrucat avea un mers sinuos, au oprit în trafic un autoturism, înmatriculat în Bulgaria, condus de o persoana de sex masculine, în vârstă de 63 ani, diomiciliat în com. Helegiu, jud. Bacau, iar in urma testarii cu aparatul etilotest marca DRAGER, a rezultat o alcoolemie de 0,61 mg/l alcool pur in aerul expirat.
Conducătorul auto a fost transportat la Spitalul Judetean Bacau, unde i s-au recoltat doua probe biologice de sange, in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de ,,conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului,, fapta prevazuta si pedepsita de art. 336 din Codul penal, urmand ca la finalizarea cercetarilor sa fie propusa solutie prin Parchetul de pe langa Judecatoria Bacau. S-a dispus reținerea permisului de conducere.

Lucrătorii Secției 4 Poliție Podu Turcului în noaptea de 27/28 septembrie 2015, au depistat un bărbat de 45 ani, din satul Frumuselu comuna Glavanesti jud. Bacau in timp ce conducea autoturismul pe DC 46 pe raza satului Frumuselu comuna Glavanesti, având o concentratie alcoolica in singe de 0,81 mg/l alcool pur in aerul expirat.
Acesta a fost condus la Spitalul Polimed din Podu Turcului unde i-au fost recoltate doua monstre de singe la interval de o ora, in vederea stabilirii alcoolemiei.
In cauza s-a intocmit dosar penal in care se efectueaza cercetari sub aspectul savirsirii infractiunii prev si ped de art 336 din C.pen.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ