Medicii legisti au eliberat, astazi, corpul neinsufletit al Veronicai Bulai, mama Monicai Gabor iar masina cu sicriul in care se afla femeia a plecat, de dimineata, spre Bacau. Rudele spun ca sicriul va fi depus la Biserica Sf. Nicolae, de langa catedrala Sf. Petru si Paul, din zona centrala a orasului iar inmormantarea va fi luni sau marti.

Veronica Bulai, în vârstă de 54 de ani, mama Monicăi Gabor, a murit, joi, la scurt timp după ce vizitase Peştera Polovragi şi plecase cu un grup de turişti din Bacău să viziteze Cheile Olteţului, situate în imediata vecinătate a peşterii, unde dorea să facă şi câteva fotografii.

La un moment dat, femeia a fost lovită de o bucată de piatră în greutate de aproximativ şapte kilograme, care s-a desprins de pe versant, în cădere aceasta antrenând pietre de dimensiuni mai mici, care au lovit şi o altă persoană, fără a-i provoca însă răni grave. Mama Monicăi Gabor a fost însă lovită în cap, ea prăbuşindu-se imediat, potrivit martorilor.

Fostul soț al Veronicăi Bulai, Emil Gabor, speră ca tragedia care s-a abătut asupra familiei sale să-l apropie de fete. Mai mult, din cauza pensiei foarte mici, doar 600 de lei, nu și-a permis să ia legătura în ultimile luni nici cu Monica Gabor, plecată în America, nici cu Ramona, care trăiește pe picior mare în Dubai.

„O mare durere simt în suflet. O iubeam așa de mult. Chiar dacă s-au spus multe despre ea, eu știu că nu m-a mințit și nu m-a păcălit niciodată. Voi merge la înmormântare. Vreau să le găsesc pe fetele mele. Poate tragedia asta ne va apropia mai mult! Ultima oară când a venit Veronica la mine am vorbit de Ramona și Monica, dar si de niste amenzi. Cu fetele plecate in strainatate nu am putut să iau legatura, eu nu am internet“, a spus Emil Gabor.

FOTO: Dragos BIGHIU


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ