Tudorita Lungu, presedintele interimar al PDL Bacau, ii solicita presedintelui Coonsiliului Judetean sa demisioneze. Intr-un comunicat de presa transmis astazi, liderul PDL spune ca problema concesionarii Aeroportului este cel mai mare esec al actualei administratii a judetului.

“Atunci când a fost semnat contractul de concesionare a Aeroportului Internaţional George Enescu, preşedintele Consiliului Judeţean Bacău, domnul Dragoş Benea a declarat că era singura şansă pentru modernizare. Asta în ciuda faptului că existau fonduri europene pentru aeroporturi, prin Programul Operational Sectorial-Transporturi. Mai mult, preşedintele CJ şi reprezentanţii companiei concesionare, Blue Aero, spuneau în conferinţa de presă că, până în 2013, lucrările vor fi gata, iar numărul de pasageri va fi de un milion pe an.

Iată că, după doar câţiva ani, asistăm la cel mai mare eşec al administraţiei Benea. Lucările sunt efectuate într-o proporţie infimă, iar executivul judeţului doreşte noi fonduri importante pentru angajarea unei case de avocatură pentru a reuşi rezilierea contractului cu Blue Aero” – a declarat Tudorita Lungu.

Ea spune ca Benea trebuie să explice opiniei publice ce s-a petrecut exact atunci când s-a semnat contractul de concesionare, de ce nu s-au accesat fonduri europene şi de ce nu au fost angajaţi avocaţi care să studieze documentele.

“Mai mult, domnul Benea trebuie să explice cum de a ajuns societatea concesionară să deschidă agenţie de vânzare a biletelor tocmai în spaţiile comerciale aparţinând firmelor tatălui şi surorii” – a mai spus Tudorita Lungu.

“Filiala locală a Partidului Democrat Liberal consideră că fiecare personaj politic trebuie să-şi asume eşecurile. Asumarea politică, în cazul domnului Benea, înseamnă demisia domniei sale din funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean. Prin urmare, Partidul Democrat Liberal cere public demisia domnului Dragoş Benea pentru eşecul concesionării Aeroportului Internaţional” – se arata in finalul comunicatului PDL Bacau.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

  1. Despre Benea numai de bine !!! Eu astept sa justifice averea !!! Din salariul lui de bugetar, si-a construit un bloc urit linga catedrala, un viloi la Podul cu lanturi, si multe altele !! Vrea sa i le spunem ?? Care este salariul lui de bugetar ??? Asa ca, hai cu demisia !!!

LĂSAȚI UN MESAJ