Joi, 22 august consilierii locali onesteni se intrunesc pentru dezbaterea mai multor proiecte de hotarâre. Astfel se va dezbate acordul in vederea infiintarii unui centru de permanenta medicala in cadrul Spitalului Municipal Onesti, aprobarea studiului de fezabilitate si a indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investitii „Retea de canalizare noua în cartierul Borzesti” si rectificarea bugetului local al Municipiului pe anul 2013.

O problema „spinoasa” care se afla pe agenda acestei sedinte este cea privind aprobarea promovarii de catre Consiliul Local al municipiului Onesti a unor actiuni în instanta privind serviciul public de alimentare cu apa si canalizare si serviciul public de salubritate din municipiul Onesti. De asemenea, consilierii locali onesteni vor dezbate aprobarea Planului Urbanistic Zonal aferent construirii Parcului de panouri fotovoltaice în municipiu si a cofinantarii organizarii Turneului International de Tenis “Gentlemen’s Tennis Cup” – editia a III-a.

In cadrul acestei sedinte va fi prezentata si o informare privind plângerea prealabila a Grupului Social Civic referitoare la organizarea unui sistem de proceduri de informare publica.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ