Inspectoratul Scolar Judetean Bacau a cerut tuturor scolilor sa intocmeasca un raport sintetic cu privire la activitatile desfasurate in saptamâna altfel – “Sa stii mai multe, sa fii mai bun!”.

Trebuie evidentiate in special tipurile de actiuni desfasurate pe diferite categorii – culturale, tehnico-stiintifice, sportive, educatie pentru cetatenie democratica, educatie ecologica si de protectie a mediului, educatie rutiera si pentru situatii de urgenta, precum si cele de promovare a valorilor umanitare (inclusiv voluntariat, caritate, implicare activa in societate, responsabilitate sociala).

Profesorii trebuie sa arate relevanta si valoarea formativa a tuturor acestor activitati, precum si nivelul interesului manifestat de elevi si cadre didactice fata de organizarea si desfasurarea programului.

Toate aceste rapoarte vor fi centralizate la nivel judetean si national pentru imbunatatirea acestui proiect, care va continua si anul scolar viitor, in semestrul al doilea, in luna aprilie.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Pai profesorii vor scrie rapoarte astfel incat sa arate bine …. problema este ca in realitate, s-a pierdut timpul aiurea… elevii prin te miri ce locuri si profesorii cu activitati in scop personal

LĂSAȚI UN MESAJ