Sambata, 23 aprilie, Noriel deschide portile unui nou Noriel Megastore in Bacau. Magazinul va avea o suprafata de 600 mp si isi asteapta clientii cu noul concept lansat de one-stop-shop, cu trei categorii de produse: puericultura, haine si jucarii. Parintii cu copii cu varste intre 0-3 ani pot gasi tot ce au nevoie pentru bebelusul lor de la articole de puericultura la scaune auto, insa pot gasi si haine, jocuri si jucarii pentru copiii cu varste de pana la 14 ani.
In ziua lansarii, copiii si parintii sunt asteptati intre orele 12:00 – 16:00 cu o super petrecere cu face painting, personajele lor preferate Disney si baloane colorate. In plus, primii 50 de cumparatori primesc un voucher de 50 lei.
Clientii Noriel au posibilitatea sa rezerve un produs online, pe www.noriel.ro, pe care sa il ridice din magazin.
Noriel este prezent cu 47 de magazine de jucarii in orase precum Arad, Bacau, Braila, Bucuresti, Cluj, Constanta, Craiova, Iasi, Oradea, Pitesti, dar si cu un magazin online, www.noriel.ro. Noriel ofera o gama foarte larga de articole de inalta calitate pentru copii de toate varstele si pentru orice tip de buget.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ