Mulţumim Universităţii „Vasile Alecsandri” din Bacău pentru căldura cu care l-a primit pe fiul nostru, pentru entuziasmul cu care a descoperit că a citit literatura română şi pentru faptul că el a putut să fie martor, astfel, la istoricul moment al sărbătoririi Marii Uniri. Suntem recunoscători domnului rector, domnului profesor Ioan Dănilă, domnului Adrian Apăvăloaei, tuturor cadrelor didactice şi întregului personal pentru dragostea şi sprijinul pe care le-au oferit fiului nostru.

Multumim domnului primar şi tuturor cetăţenilor municipiului Bacău pentru căldura şi afecţiunea pe care i-au acordat-o, asemenea cu cea oferită unui membru al propriei familii. El a iubit atât de mult oraşul în care a trăit o perioadă de numai 80 de zile… A simţit iubire în fiecare om, în fiecare stradă, în fiecare pasăre şi a dorit să ofere tuturor o iubire şi mai mare. Deşi viaţa lui a încetat, Yuguo şi dragostea lui vor fi mereu acolo. Sufletul său va dori şi se va ruga, cu siguranţă, pentru o cât mai amplă dezvoltare a oraşului Bacău.

Suntem recunoscători Universităţii „Vasile Alecsandri” din Bacău şi municipalităţii băcăuane pentru înaltele onoruri pe care i le-au acordat fiului nostru.

Fie ca toate gândurile, toate visurile, tot ceea ce şi-a dorit să realizeze fiul nostru să stimuleze şi mai mult gândirea şi inspiraţia oamenilor! Fie ca municipiul Bacău, Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău şi întreaga Românie să cunoască o cât mai bună dezvoltare! Fie ca poporul român să aibă un viitor mai bun! Fie ca prietenia dintre China şi România să devină şi mai profundă!
Noi suntem dispuşi să facem tot ceea ce putem pentru prietenia chino-română.

Părinţii lui Yin Yuguo: Cai Qing (mama) şi Yin Yonglin (tatăl)
Martie 2019
Traducere: Marian Mizdrea, Radio-România Internaţional, Redacţia Emisiunilor în Limba Chineză

Alte articole