– locatarii vor sa izoleze acoperisul unui bloc, insa nu pot face acest lucru din cauza antenei unei firme de cablu/telefonie/internet – in plus, firma in cauza a incetat sa plateasca chiria pentru spatiul respectiv

Locatarii blocului nr. 13/B de pe strada Aprodu Purice ameninta ca vor demonta de pe bloc antenele pentru care firmele de telefonie/cablu/internet nu platesc chirie. Contractul de inchiriere semnat intre Asociatia de proprietari nr. 116 si beneficiar a expirat, iar firma in cauza nu l-a reinnoit. In lipsa unui nou contract, locatarii s-au adresat lui Ioan Chirila, presedintele Asociatiei de proprietari, care le-a pus in vedere reprezentantilor firmei de cablu/telefonie/internet sa-si strânga antena si sa o mute in alta parte intrucât locatarii vor sa-si repare acoperisul.

“Contractul in valoare de 170 dolari/luna a expirat si le-am pus in vedere ca functioneaza in ilegalitate. I-am notificat cu privire la acest aspect si le-am propus o intrevedere pentru a discuta noile conditii contractuale, insa nu am primit niciun raspuns. Vreau sa imi aduca o masuratoare care sa ateste faptul ca nivelul radiatiilor este in limitele normale si vom negocia un alt pret pentru chirie. Suma de 170 de dolari/luna este prea mica in conditiile in care firma in cauza ne-a gaurit toti peretii din scarile de bloc, fara sa ne ceara acordul”, declara Ioan Chirila.

PUBLICITATE

Lipsa de comunicare i-a invrajbit pe locatarii care locuiesc la ultimul etaj al imobilului pentru ca oamenii vor cu orice pret sa izoleze acoperisul.

“De opt ani am mucegai in casa si nu mai rezist. Firma de cablu a gaurit plafonul, iar apa s-a infiltrat in pereti. Vreau sa-si ia cât mai repede cu putinta antena de pe bloc ca sa-mi pot izola acoperisul si sa renovez locuinta. Cred ca dupa atâtia ani, banii din chirie pot fi folositi la aceasta investitie, acoperisul fiind spatiu comun”, spune Maricica Barbieru, locatara.

Firma in cauza detine monopolul in zona, drept pentru care 90 la suta din locatarii blocului nr. 13 sunt racordati la acelasi furnizor de servicii.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ