La data de 26 septembrie a.c., pe str. Calea Marasesti din mun. Bacau a avut loc un accident de circulatie în urmatoarele imprejurari:

În timp ce un tânăr de 30 ani, din municipiul Bacau conducea autoturismul pe str. Calea Marasesti din mun. Bacau, pe directia de deplasare dinspre str. B-dul Unirii, nu a respectat semnificatia indicatorului cedeaza trecerea, pentru efectuarea virajului la stanga catre str. Erou Ghe. Rusu, intrand in coliziune cu un alt autoturism, înmatriculat in Bulgaria, condus de un tânăr de 24 ani, din municipiul Bacau care se deplasa regulamentar cu directia de mers catre str. B-dul Unirii.

În urma impactului, a rezultat avarierea celor doua autotuturisme si vătămarea corporală a conducătorului autoturismului care circula regulamentar, precum și a două persoane pasagere în acel autoturism. Deasemeni au suferit vătămări corporale și 3 persoane pasagere în autoturismul care nu a respectat indicatorul de cedeaza trecerea.

PUBLICITATE

Ambii conducători auto au fost testați cu etilotestul, rezultatul fiind negativ, le-au fost recoltate mostre de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa, fapta prev. si ped de art. 196 C.P.

A fost reținut permisul de conducere a conducătorului auto de 30 ani.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

    • “alt autoturism, înmatriculat in Bulgaria, condus de un tânăr de 24 ani, din municipiul Bacau care se deplasa regulamentar cu directia de mers catre str. B-dul Unirii” CARE SE DEPLASA REGULAMENTAR DE CE @#%^&$ NU CITESTI???

LĂSAȚI UN MESAJ