Timp de doua zile, târgul Buhusi a fost ravasit de scandalul declansat de functionari ai Oficiului Postal din localitate care, in complicitate cu persoane acuzate de camatarie si santaj, ar fi creat un prejudiciu estimat de organele de ancheta in valoare de 300.000 de lei.

Dupa efectuarea mai multor perchezitii, 10 persoane banuite de comiterea infractiunilor de santaj, camata si abuz în serviciu au fost retinute pentru 24 de ore.

Apoi, Judecatoria Buhusi a hotarât emiterea de mandate de arestare pentru 30 de zile pe numele a sase persoane: patru functionari ai Oficiului Postal si doua persoane acuzate de camatarie si santaj. Celelalte patru persoane acuzate de camatarie si santaj au fost plasate sub control judiciar. Semnale cu privire la acest iminent scandal sunt de vreo doi ani.

PUBLICITATE

Miercuri, reprezentanti ai Postei Române au început efectuarea unui control de fond la Oficiul Postal Buhusi. Atmosfera este foarte tensionata.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ