Asfaltarea in cartierul Bistrita Lac se apropie de final. Lucrarile, la care s-a folosit o tehnologie noua, sunt executate in proportie de 90%, iar singura intârziere a aparut pe strada Nufarului, unde Thermoenergy inlocuieste conductele de agent termic.

Asfaltarea va fi totusi gata astazi. Dupa cum ne-a declarat Ionut Tomescu, purtatorul de cuvânt al Primariei, imediat dupa aceea utilajele si oamenii se vor muta pe strada George Bacovia, care va fi asfaltata pâna la intersectia cu strada Energiei.

Totul este programat sa dureze doua zile. Apoi, santierul se muta pe strada Banca Nationala, unde E.ON a inlocuit conductele de gaze, iar acum strada va primi strat nou de asfalt. Lucrarile vor dura pâna spre finalul acestei saptamâni.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

  1. Un oras cu drumuri execrabile,si blocaje in trafic de spui ca esti in Bucuresti. Cu parere de rau o spun Bacaul a devenit un oras de mana a patra din toate punctele de vedere(infrastuctura,aspect,locuri de munca,dezvoltare,etc….). Poate nu vedem ca suntem condusi de o mana de hoti care probabil si-au propus distrugerea urbei.

  2. Minciuni marca Primaria Bacau, comunicate date din birou!
    Domnule Tomescu ati fost pe str. Nufarului sa vedeti asfaltarea terminata “astazi”?

LĂSAȚI UN MESAJ