Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Bacau are o noua conducere. Dr.Mihaela Popescu a fost numita de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate in functia de presedinte – director general al institutiei bacauane.

Organigrama este completata de dr. Gabriela Grosu – director executiv adjunct medic sef, ec. Emanuela Draghici – director economic si Daniela Grama – director relatii contractuale.

Mihaela Popescu ocupa acum postul de sef al CJAS dupa ce fostul presedinte-director general, Viorica Draganuta, si-a dat demisia. Mihaela Popescu a ajuns la Casa de Sanatate Bacau prin transfer, la mijlocul acestei luni, de la Directia de Sanatate Publica Bacau, unde ocupa functia de director general.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ