Pe data de 19 aprilie Antonio Gatti a deschis oficial magazinul de fabrică al brandului, situat în Bacău, str. Turbinei nr. 4, la aproximativ 500 m de Arena Mall și la 150 m de intrarea la Gepex Park, într-o zonă bine cunoscută pentru concentrarea de ateliere de confecții și producție de încălțăminte din Bacău.

Prin standarde înalte de calitate, magazinul își propune să rupă preconcepțiile legate de ceea ce înseamnă zonele favorabile expunerii produselor de lux și creează o atmosferă primitoare și plină de stil, drept invitație deschisă pentru categorii variate de clienți.

Fiind alipit fabricii, retușul produselor achiziționate din magazin se face pe loc (în timpul săptămânii) și gratuit. Totodată, începând cu această primăvară, Antonio Gatti oferă serviciul de realizare de haine la comandă (costume, sacouri, jachete).

Deschiderea magazinului a coincis cu lansarea noului site al brandului www.antoniogatti.ro precum și a colecției de primăvară-vară, intitulată sugestiv, TEMPO.

Elegantă și versatilă, colecția TEMPO, reprezintă un omagiu adus liniilor de design clasic, care rezistă schimbărilor modei și timpului, dar care, prin reinterpretări, răspund cerințelor de comfort ale vieții moderne.

Materialele folosite sunt materiale pur naturale, realizate în principal în fabricile DRAGO de la Biella.

Adresată bărbaților activi, colecția oferă o călătorie încărcată de detalii rafinate, coordonate într-o armonie deplină a formelor masculine, a stilului firesc, a elementelor simple ca aspect, dar încărcate de semnificație și funcționalitate.


PUBLICITATE