17 medii de 10 (zece) pe linie, 4.542 de candidati cu note peste 5 (cinci) la Limba si literatura romana, 3.941 de note peste 5 (cinci) la Matematica, 35 de candidati notati cu 10 (zece) la Limba si literatura romana si 218 de 10 (la matematica).

Sunt cateva date statistice pe rezultatele Evaluarii Nationale 2015 in judetul Bacau. Rezultate foarte bune, in conditiile in care, toata lumea o spune (inspectori scolari, profesori, elevi) subiectele de anul acesta au fost accesibile tuturor si destul de usoare si bine structurate.

In aceste conditii, judetul nostru se afla printre primele in tara. In total, s-au inscris in acest an la Evaluarea Nationala 5.552 de candidati din intreg judetul Bacau. Dintre acestia, 5.302 au fost prezenti la prima proba – Limba si literatura romana si alti 5.286, la a diua proba – Matematica.
In editia de luni a cotidianului Desteptarea prezentam declaratii de la elevii de 10, statistici mai ample si o analiza pe aceste note.

PUBLICITATE

Rezultatele finale, dupa contestatii, vor fi afisate pe 30 iunie.

Rezultatele de acum, inainte de contestatii, pot fi accesate pe site-ul www.evaluare.edu.ro

[wonderplugin_gallery id=”299″]


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. Daca e vorba de Ferdinand,notele sunt umflate sigur ca “sa dea bine la imagine”!Numai carte nu se face acolo cu profi fara caracter si vocatie de bancheri.

  2. Bine va fac….ca dupa ce va sunt invatati copiii carte pe la scolile din oras va luati talpasita cu aliura voastra de snobi ca sa mergeti la Colegiu!

LĂSAȚI UN MESAJ