Polițiștii din comuna Nicolae Bălcescu, în urma investigațiilor efectuate, au depistat și reținut, la data de 9 mai a.c., un localnic de 38 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de loviri sau alte violențe, violare de domiciliu, portul sau folosirea fara drept de obiecte periculoase și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Astfel, în urma probatoriului administrat s-a stabilit că cel în cauză, în luna aprilie a.c., l-ar fi lovit cu un corp contondent, în zona capului, pe un consătean de 26 de ani și ar fi agresat și un alt tânăr de 18 ani.

De asemenea, polițiștii au mai stabilit că la data de 1 mai a.c., bărbatul de 38 de ani, în timp ce se afla în locuința unui bărbat de 39 de ani din comună, l-ar fi lovit pe acesta în zona feței și a refuzat să părărsescă locuința.

PUBLICITATE

Față de bănuit s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunere de arestare preventivă.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ