Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău va asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică la a VII-a ediţie a premiilor muzicale româneşti.

Efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Bacău vor asigura măsurile specifice de odine şi siguranţă publică premergător şi pe timpul desfăşurării ediţiei a VII-a a premiilor muzicale româneşti „ROMANIAN TOP HITS 2013 ”.

Manifestarea promoţională va avea loc în Piaţa Tricolorului din municipiul Bacău , în zilele de 2 şi 3 august, între orele 18.30 – 24.00.

Pentru buna desfăşurare a acestui eveniment vor fi aplicate măsuri specifice de restricţie a traficului rutier şi pietonal din zona centrală a oraşului.

Restricţii de circulaţie rutieră: circulaţia autovehiculelor va fi restricţionată pe strada Mărăşeşti, de la intersecţia cu I.S. Sturdza până la intersecţia cu strada 9 mai , strada Erou Ghe. Rusu – între intersecţia cu str. Mărăşeşti şi B.R.D., strada Luminii între str. Mărăşeşti şi Casa de Cultură.

Trasee de afluire / defluire a participanţilor: str. Mărăşeşti, str. Erou Ghe. Rusu, str. Luminii, str. Nicolae Bălcescu.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ