Compania Națională de Administrarea Infrastructurii Rutiere SA informează participanții la trafic de faptul că în data de 04.06.2017, între orele 06.00-22.00, pe DN12A, între localitățile Comănești – Miercurea Ciuc, traficul de mărfuri cu masa totală maxim admisă mai mare de 3,5 tone este restricționat.

Traficul pe DN 12A, km 38 – km 47, va fi aglomerat şi timpii de aşteptare vor fi mari.

Aceste măsuri sunt motivate de manifestările prilejuite cu ocazia Sărbătorii Rusaliilor Catolice în localitatea Ghimeş- Făget, judeţul Bacău.

PUBLICITATE

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, pe site-ul www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situația Drumurilor Naţionale, caseta din stânga, pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/și de TWITTER, @CNADNR.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ