Liderul PSD Bacău, Dragoș Benea, dă o replică dură liberalilor care s-au lăudat cu semnarea contractului pentru proiectarea Autostrăzii Brașov – Bacău.

“Observ că cei de la PNL Bacău nu ratează nicio ocazie pentru a se umple de ridicol: după ce au votat în Parlament pentru autostrada ieșenilor (A8 Tg. Mureș – Iași) și au votat împotriva ministrului băcăuan al Transporturilor care a făcut posibilă A13 (L. Șova), Palăr și ai lui se împăunează cu proiectele guvernării social-democrate. Altele n-au!!!”, precizează europarlamentarul Dragoș Benea.

“Guvernul Orban a avut de îndeplinit o simplă formalitate pe licitația începută de noi, dar de acum încolo are ocazia să susțină A13 Bacău – Brașov astfel încât, peste doi ani, lucrările de execuție a autostrăzii să poată fi scoase la licitație. Dacă le pasă, cu adevărat, de Moldova să susțină cu toată puterea A13, chiar dacă acest proiect este unul creat de PSD și guvernul său”, a mai spus Dragoș Benea.

După centura Bacăului, conectarea Moldovei cu Transilvania, prin cea mai fezabilă rută posibilă (A13 Bacău – Brașov), este prioritatea politică a PSD Bacău.

“Vreau să remarcăm că există o diferență clară între noi și alții: e diferența dintre cei care chiar fac și cei care doar vorbesc, fără să facă nimic (a se vedea “gogoașa” spitalului modular promis de PNL Bacău la Baza Letea!”, a încheiat europarlamentarul băcăuan.


PUBLICITATE