Pentru ca se apropie vacanta de vara, la Gradinita Lizuca din Bacau, la grupa mare A, grupa „Floricelelor”, a avut loc diseminarea proiectului „Floricelele merg la scoala”, initiat de prof. Petronela Moraru si coordonat de prof. Elena Chelmus.

Proiectul s-a derulat pe perioada anului scolar 2014-2015, fiind organizata câte o activitate in fiecare luna, si a urmarit formarea prescolarilor sub aspect psihico-educational si socio-afectiv.

Copiii si parintii invitati la eveniment au revazut imagini din activitatile desfasurate si au primit diplome de participare.

PUBLICITATE

Parteneri in proiect au fost Scoala „Ion Creanga” Bacau, Scoala „A.I. Cuza”, Palatul Copiilor Bacau, Biblioteca Judeteana, Cabinet de asistenta psiho-pedagogica de la Scoala „G.M. Cancicov”, Asociatia „Ferestre deschise” si comitetul parintilor.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ