Dascalii care vor preda la clasa zero se vor aseza si ei in banci pentru invata si a se pregati cum sa lucreze cu cei mici. Pe 26 august va incepe o noua serie de instruiri cu acei invatatori care vor prelua copii in clasele pregatitoare.

Prin aceste cursuri de formare, ei vor invata cum trebuie sa decurga orele de curs la acest tip de clasa. Instruirile vor fi pe tot ce inseamna curriculum proiectat pe competente, planificarea si proiectarea integrata si interdisciplinara.

In plus, vor invata ca la clasa pregatitoare domina jocul, pentru ca trecerea de la gradinita la scoala sa nu fie brusca pentru “boboci”.

PUBLICITATE

In noul an scolar ce va incepe peste o luna, vor intra in clasele pregatitoare circa 5.600 de elevi. Inspectoratul Scolar Judetean Bacau a efectuat deja si repartitia de mobilier adecvat pentru clasa zero.

In total au fost distribuite in intreg judetul 1.400 de bancute si scaune speciale pentru aceasta categorie de elevi, iar banii pentru achizitia lor au fost distribuiti de Ministerul Educatiei.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ