Sunt prieteni, frumoşi şi talentaţi. Munca din timpul anilor de liceu a dat roade. Pentru că sunt artiști merită promovați, ca un exemplu pentru tânăra generație. Au fost în aceeași clasă, a XII-a B, și au intrat cu toții la aceeași instituție de învățământ superior: Universitatea de Artă și Design Cluj-Napoca.

Este vorba despre Andrei Murariu, admis cu nota 10, la specializarea Arte plastice – Fotografie – videoprocesarea computerizată a imaginii (primul loc), Alexandru Cadar, admis tot cu 10, la specializarea Arte plastice – Grafică (primul loc), Mihnea Jianu, admis cu 8.83, la specializarea Arte plastice – Fotografie – videoprocesarea computerizată a imaginii (locul patru), Oliviana Fundulache, cu 9.25, la specializarea Arte Plastice – Grafică (locul nouă), și Iuliana Călian, admisă cu 9.29 la Design (pe locul trei).

„Mii de mulţumiri prof. Luminiţa Radu, coordonatoarea clasei a XII-a B, care s-a implicat cu dăruire în pregătirea elevilor, şi un pios omagiu adus regretarului prof. grafician Ovidiu Marciuc. Aceste rezultate ale copiilor arată, încă o dată, că la Colegiul Național de Artă «George Apostu» se formează olimpici, se şlefuiesc caractere şi se modelează OAMENI, iar ei, elevii, îşi vor putea picta VIAŢA aşa cum doresc, în culori vii şi frumoase.”
Carmen Murariu, mama lui Andrei