Primarul suspendat, inainte de intrarea in sala de judecata/ foto: Liviu Maftei

Primarul suspendat al Bacaului, Romeo Stavarache (aflat in arest la domiciliu), s-a prezentat din nou in instanta cu doua cereri de parasire a imobilului.

In prima, ne-a explicat avocata Doinita Boana, alesul local cere permisiunea de a merge, duminica, la sectia de votare pentru a-si exercita dreptul de vot. La primul tur de scrutin, primarul nu a facut cerere pentru a merge la sectia de votare si nici nu a solicitat urna mobila.

Reprezentantul Parchetului nu s-a impotrivit cererii primarului, iar instanta i-a acordat permisiunea sa mearga la vot, in data de 16 noiembrie, în intervalul orar 08-13.

PUBLICITATE

Si cea de-a doua cerere, in care a solicitat sa mearga la Spitalul Judetean Bacau, pentru investigaţii medicale, i-a fost admisa.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ