Inca nereceptionata, lucrarea de pe strada Stefan cel Mare intâmpina primele probleme. In apropiere de mall, s-a sapat, locul a fost imprejmuit si se lucra inca de saptamâna trecuta. Intrebarea de pe buzele tuturor era „cum e posibil?” Nici bine nu s-a uscat asfaltul, ca apare si prima groapa.

„Prima „felie” din proaspat asfaltata strada Stefan cel Mare a fost taiata. Numai lucrari de calitate in Bacau”, a comentat Alex pe o retea de socializare. Marius se amuza: „Trebuie sa recunoastem ca a tinut un pic”.

„Lucrarea nu este a unui tert, ci a constructorului – spune purtatorul de cuvânt al Primariei Bacau – aceasta reaseaza o placa de la un camin de apa. In câteva zile va incheia lucrarea si va readuce carosabilul la starea initiala.”

PUBLICITATE

Executia lucrarilor apartine asocierii de firme SC Electroaxa SRL Suceava si SC Symmetrica SRL Suceava, contra unei sume de 8,3 milioane de lei, fara TVA.

Lucrarile de modernizare au inceput in luna martie anul acesta si nu sunt inca gata, chiar daca s-a asfaltat. Mai trebuie finalizate trotuare si parcari, iluminat public, ridicarea la nivel a canalelor.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

6 COMENTARII

 1. Cred ca executantul lucrarii trebuie sa reaseze TOATE placile de la caminele de apa. Nici nu s-a facut receptia lucrarii si deja nu mai exista vreun capac de canal la acelasi nivel cu asfaltul pe aceasta artera…bataie de joc pe banii nostri!

 2. Este destul de rau ca Primaria nu a reusit sa faca locuri de parcare in spatele blocurilor…iar lumea e incontinuare nevoita sa parcheze masina pe banda de langa bordura…se blocheaza in acest fel un sens de mers…

 3. probabil a uitat vreun ametit vana inchisa la un camin astupat de ceilalti …ametiti…
  si eu ca prostul, asteptam sa apara si marcajele rutiere, probabil au amanat aplicarea lor ca se asteapta sa se surpe soseaua in cateva luni…

 4. Sa nu uitam de reteaua de apa calda. Cand vor fi pierderile pe traseu, se va interveni cu siguranta. Tevile nu au fost inlocuite inainte de efectuarea lucrarilor de asfaltare. Si atunci, nene, sa vezi!

  • Si in campania cu cainii comunitari si la Insula de agrement si pe strada Milcov si la Spitalul Municipal s-a implicat direct si personal impreuna cu televiziunile si vice primarii dupa el.
   Se vede ca acolo unde se implica se alege praful.

LĂSAȚI UN MESAJ