Într-o festivitate care a avut loc, marți, pe 19 decembrie, la Palatul Parlamentului, Ministrul Educaţiei Naționale, Liviu Marian Pop, a premiat olimpicii români care s-au remarcat în anul 2017 la concursurile internaţionale pe diferite discipline școlare.

Au fost recompensaţi 189 de elevi, alături de cadrele didactice care i-au pregătit şi directorii instituțiilor de învâțământ din care provin laureaţii. Pe acest onorant podium au urcat și doi elevi băcăuani: Ana-Maria Vieru, de la Colegiul Național „Gr. Moisil” Onești (profesor coordonator Loredana Hanganu și director prof. Mărioara Brescan) – pentru locul I obținut la Olimpiada Internațională de Limba Franceză, și Miruna Ioana Belciu, de la Colegiul Național „Gh.Vrănceanu” Bacău (prof. îndrumător Mariana Rosenschein și director prof. Andrei Gabriel) – pentru medalia de bronz obținută la Olimpiada Internațională de Științe a Uniunii Europene.

Prin alocuțiunile lor, membrii prezidiului, coordonat de Ministrul Educației Naționale, alături de Ecaterina Andronescu, Președintele Comisiei pentru Învățământ, Știință, Tineret și Sport, și-au exprimat considerația deosebită față de rezultatele de excepție pe care le-au obținut elevii școlii românești, promovând, astfel, excelența.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ