Ministerul Educatiei Nationale a alocat Inspectoratului Scolar Judetean Bacau, pentru anul scolar 2013-2014, in vederea achizitionarii de manuale retiparite, suma de 640.262 lei.

Banii au fost utilizati deja pentru cumpararea manualelor scolare pentru invatamântul primar, gimnazial si ciclul inferior al liceului (clasa a IX-a si a X-a). Inspectoratul Scolar Judetean Bacau a incheiat contracte cu 25 de edituri, fiind comandate 158.871 de manuale.

In acest moment, in depozitul de la ISJ au fost livrate aproximativ 15 la suta din manualele comandate. A fost realizata si o centralizare a necesarului de rechizite scolare pentru anul scolar urmator.

PUBLICITATE

Din primele analize, pentru anul scolar viitor sunt necesare in total 35.789 pachete, grupate in 5 categorii, valoarea estimata a rechizitelor fiind de 974.540 lei.

A fost demarata procedura de licitatie si procesul este in curs de desfasurare.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Parcă era vorba de cele digitale? Acum nu sunt bani nici pentru cele normale? Prin școli se tot ,,transmit” de vreo 7-8 ani!Nu prea ma ai ce transmite!

LĂSAȚI UN MESAJ