Astazi,02.06.2017, in jurul orelor 11.50, agentii locali, care se aflau in timpul serviciului de patrulare in Piata Centrala, au fost sesizati, de catre o persoana, cu privire la faptul ca, in zona subsolului pietei a fost gasit un portofel.

Agentii au preluat portofelul, care continea suma de 124 lei, mai multe carduri si chitante , demarand operatiunea de identificare a proprietarului acestuia. In timpul verificarilor, s-a prezentat la sediul Politiei Locale, d-na, P.Maria, de 63 ani, care a sustinut si dovedit ulterior, ca este proprietara portofelului, acesta fiindu-i restituit.

Aceasta a declarat ca a constatat absenta portofelului atunci cand a dorit sa achite contravaloarea unor cumparaturi si ca a aflat de la o persoana din piata, faptul ca acesta fusese preluat de agentii locali.

PUBLICITATE

Facem un apel pe aceasta cale catre persoanele, care aleg sa-si faca cumparaturile in locuri aglomerate precum piata, sa manifeste o vigilenta sporita la bunurile de valoare, pe care le detin, intrucat pot deveni victime ale unor infractiuni sau pagubite, prin pierderea acestora, probabilitatea de recuperare ulterioara a prejuficiului fiind una redusa.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

  1. De ce nu este fotografiata Pol. Primariei si in alte ispostaze cand i-a masuri impotriva altor fapte demne de activitatea unui organ de politie (hotii vanzatori de tigari si telefoane, ridicari de masini parcate provocator de-ale unor smecheri). Cu astfel de articole si poze sint hilari poate isi schimba imaginea in fata babelor.

LĂSAȚI UN MESAJ