Transport persoană supraponderală

Miercuri, 04 mai 2016, la ora 08:34, un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Oneşti a intervenit în municipiul Oneşti, strada Poştei, pentru a transporta o persoană supraponderală, o femeie, în vârstă de 54 de ani. Pacienta a fost transportată de către pompierii militari din apartamentul acesteia la un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Județean, în vederea acordării îngrijirilor medicale şi transportului la spital.

Incendiu în comuna Letea Veche

PUBLICITATE

Miercuri, 04 mai a.c., la ora 08:54, Garda de Intervenţie din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bacău a intervenit în comuna Letea Veche, sat Siretu, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit în gospodăria unui bărbat, în vârstă de 73 ani. La sosirea echipajelor la locul intervenţiei s-a constatat faptul că, incendiul se manifesta la o magazie şi o bucătărie de vară, construcţii cu pereţii din zidărie şi acoperişul cu astereală din lemn şi învelitoare din plăci de azbociment.
Incendiul a fost lichidat la ora 10:00, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Letea Veche.
În urma incendiului, ce a avut drept cauză probabilă utilizarea unui mijloc de încălzire improvizat, au ars aproximativ 40 mp acoperiş magazie, bunuri din interiorul acestei şi s-a degradat mobilierul din bucătăria de vară.
La locul intervenţiei s-a deplasat şi un echipaj S.M.U.R.D. din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bacău, fără a fi necesară intervenţia acestuia.

Misiune de asigurare a măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor și protecţie civilă

Miercuri, 04 mai 2016, la ora 18:12, un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Moineşti s-a deplasat în municipiul Moineşti, strada Căpitan Zăgănescu, pentru asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor, de protecţie civilă şi înlăturare a oricăror situaţii de urgenţă ce pot apărea în urma unor scăpări de gaz metan pe casa scării unui bloc de locuinţe, de tipul P+2. Totodată, la faţa locului s-a deplasat o echipă aparţinând S.C. E-On Gaz S.A., care a remediat defecţiunea.

Incendiu de vegetaţie uscată

Miercuri, 04 mai a.c., la ora 19:27, un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bacău a intervenit în comuna Mărgineni, sat Podiş, pentru a lichida un incendiu de vegetaţie uscată izbucnit pe un teren aparţinând Consiliului Local Mărgineni. Incendiul a fost lichidat la ora 20:55.
În urma incendiului, ce a avut drept cauză probabilă utilizarea focului deschis în spaţii deschise, au ars aproximativ 1000 mp de vegetaţie uscată şi stuf.

Transport persoană supraponderală

Joi, 05 mai 2016, la ora 00:09, un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bacău a intervenit în municipiul Bacău, strada Şoimului, pentru a transporta o persoană supraponderală, un bărbat, în vârstă de 82 de ani. Pacientul a fost transportat de către pompierii militari din apartamentul acestuia la un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Județean, în vederea acordării îngrijirilor medicale şi transportului la spital.

Incendiu autoturism în comuna Glăvăneşti

Joi, 05 mai a.c., la ora 04:58, Garda de Intervenţie Podu Turcului a fost solicitată să intervină în localitatea Glăvăneşti pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un autoturism aflat în mişcare, înmatriculat în judeţul Sibiu, aflat în proprietatea unui bărbat, în vârstă de 31 ani. În urma incendiului, ce a avut drept cauză probabilă un scurtcircuit electric produs la un cablu electric defect sau neizolat corespunzător, au ars părţi componente ale compartimentului motor.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ