Poliţiştii din Moineşti s-au asigurat că cetăţenii petrec weekendul în siguranţă. Aceştia au acţionat pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră al cetăţenilor prin respectarea normelor privind circulaţia pe drumurile publice şi a măsurilor dispuse prin instituirea stării de alertă.

Astfel, poliţişti de ordine publică, de la rutieră, economic, de investigaţii criminale, poliţişti criminalişti şi jandarmi au acţionat pentru prevenirea şi combaterea faptelor cu violenţă în zona barurilor.

Au fost verificate 18 baruri, legitimate peste 90 de persoane şi controlate în trafic 25 de autovehicule.

Poliţiştii au aplicat 28 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 3100 de lei.

A fost identificat un tânăr, de 26 ani, din Comăneşti, în incinta unui bar din Asău, având asupra sa un box şi un baston metalic telescopic, fapt pentru care a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Au fost depistaţi doi minori, de15 şi 17 ani în comuna Brusturoasa, în timp ce consumau băuturi alcoolice, în incinta unui bar. Aceştia au fost sancţionaţi contravenţional conform Legii 61/1991. Totodată, administratorul societăţii comerciale a fost sancţionat contravenţional conform Legii 61/1991, pentru servirea cu băuturi alcoolice a minorilor.PUBLICITATE