O femeie care a furat trei perechi de blugi dintr-un magazin din Bacau a fost prinsa de politisti chiar cans scotea pantalonii de sub fusta.

Un echipaj de siguranță publică din cadrul Secției 2 Poliție Bacău, aflat sambata, 3 august, în serviciul de patrulare pe strada Ştefan cel Mare, a observat o femeie care scotea, de sub fustă, pantaloni pe care îi introducea într-o geantă.

Polițiștii au identificat-o pe C. Mona, de 45 de ani, din Bacău, care a afirmat că a cumpărat cele trei perechi de pantaloni tip blugi din Piaţa Nord şi nu are niciun document de provenienţă.

PUBLICITATE

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că bunurile găsite asupra femeii au fost sustrase cu câteva minute în urmă dintr-un magazin de pe strada Ştefan cel Mare.

Pantalonii au fost restituiti magazinului.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ