Poliţiştii rutieri au depistat în trafic, pe raza localităţii Sascut, un autoturism în care au găsit 1000 de pachete de ţigări cu timbre fiscale de Ucraina. Cele 20000 de ţigarete au fost confiscate iar cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infarcţiunii de contrabandă.

Poliţiştii au depistat în trafic, pe DN 2, în localitatea Sascut, la data de 10.11.2014, în jurul orei 16.00, un sucevean de 21 de ani, care transporta cu un autoturism 1000 de pachete de ţigări, cu timbru de provenienţă din Ucraina.

În urma controlului efectuat, poliţiştii au constatat că ţigaretele erau disimulate în autoturism, în spaţii special amenajate.

PUBLICITATE

Poliţiştii de investigarea fraudelor au ridicat întreaga cantitate de ţigări în vederea confiscării şi au indisponibilizat autovehiculul în cauză.

Tânărul în cauză a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore şi urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău ,cu propunere de instituirea măsurii controlului judiciar.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ