Mandat european de arestare, executat de polițiști

Ieri, 02 decembrie a.c., poliţiştii de investigații criminale şi de la economic din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău au acţionat pe raza municipiului, pentru depistarea persoanelor urmărite.

Astfel, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au depistat un bărbat de 41 de ani, din localitate, pe numele căreia exista un mandat european de arestare, emis de autorităţile judiciare italiene.

Cel în cauză a fost dat în urmărire internaţională pentru comiterea unor infracțiuni de falsificare de mijloace electronice de plată.

Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Arest Preventiv al I.P.J. Bacău şi se continuă demersurile procedurii de predare către autorităţile italiene.

Accident rutier în comuna Sarata

La data de 02 decembrie a.c., un bărbat de 50 de ani, din judeţul Neamţ, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Sarata, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un cap de pod.
Conducătorul auto a fost transportat la spital, necesitând internarea.
Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Adaptaţi permanent viteza la condiţiile de drum (ceaţă, carosabil acoperit cu zăpadă, gheaţă sau polei)!


Depistat de poliţişti în timp ce conducea un autoturism fără permis

La data de 03 decembrie a.c., o patrulă de poliție mixtă, formată din poliţist şi jandarm, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiunilor de serviciu au depistat în trafic un tânăr de 27 de ani, din judeţul Vrancea, care conducea un autoturism pe drumul sătesc din Răcăciuni.
Din verificări a rezultat că tânărul în cauză nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
În cauză s-a întocmit dosar penal efectuându-se cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice fără permis de conducere.


PUBLICITATE