A condus deşi avea permisul anulat

 

Polițiștii din Sascut au depistat în trafic, un bărbat, de 54 de ani, din localitate, în timp ce conducea un moped neînmatriculat, având permisul de conducere anulat.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost de 0,08 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat şi fără a poseda permis de conducere.

 

Dosar penal pentru conducerea unui autovehicul neînmatriculat

 

O patrulă mixtă, formată din poliţist şi jandarm au depistat în trafic, în municipiul Bacău, un tânăr, de 22 de ani, în timp ce conducea un autoturism având numărul provizoriu expirat din luna august 2019.

 

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat.

 

Depistat în trafic şi cercetat pentru conducerea unui autovehicul cu permisul reţinut

 

Polițiștii rutieri din Bacău au depistat în trafic, un tânăr de 22 de ani, din judeţul Vaslui, în timp ce conducea un autoturism având permisul de conducere reţinut.

Tânărul este cercetat în cadrul unui dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.


PUBLICITATE