O solicitare mai puțin obișnuită pentru polițiștii locali și două misiuni de salvare, ambele cu final FERICIT

Marți, în jurul orelor 16.00, o patrulă de ordine publică a primit la solicitarea unei persoane, o misiune deosebită. Aceasta a sesizat prin telefonul cetățeanului 0234/986 faptul că, animalul său de companie a intrat în compartimentul motor al unui autovehicul parcat pe Bulevardul Unirii.

În urma intervenției, polițiștii locali au recuperat pisica ușor speriată și au predat-o în condiții bune proprietarului.

Acesta nu a fost singurul eveniment deosebit al celor doi agenți ai Poliției Locale, la jumătate de ora de la misiunea de salvare a patrupedului, tot pe Bulevardul Unirii, în timpul patrulării, polițiștii locali au avut surpriza de a observa un iepuraș pierdut sau abandonat, în mijlocul traficului.
Animăluțul cu urechi lungi a fost ridicat de polițiștii locali și dat în custodia unui crescător de animale până la identificarea proprietarului.

Prin urmare, domnule proprietar, dacă drăgălașul cu urechi lungi îți aparține și cuiva drag îi este dor de el, te așteptăm la sediul Poliției Locale Bacău din strada I.L. Caragiale nr. 2 pentru a iniția procedura de recuperare!PUBLICITATE