O avarie aparuta la reteaua de energie electrica din zona centrala a Bacaului i-a lasat, in aceasta dimineata, fara curent la prize pe comerciantii din Piata Centrala.

Astfel, un cablu de tensiune aflat la subteran a cedat, facând nefunctionale vitrinele frigorifice ale carmangeriilor din zona pietei, dar si ale comerciantilor din hala de lactate.

„Avaria a intervenit la ora 4 a diminetii si nici pâna acum nu s-a rezolvat. Am luat contact telefonic cu cei de la Eon si ne-au promis ca pâna la ora 12 se va rezolva problema”, a declarat Vasilica Busuioc, seful Directiei Pietelor Bacau.

PUBLICITATE

De altfel, neajunsul i-a afectat pe toti comerciantii din Piata Mare, inclusiv pe cei care valorifica la tarabe legume si fructe, caz in care nu au putut fi folosite cântarele electronice si, eventual, nici casele de marcat, dar si magazinele de tot felul din jurul pietei.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ