“Am terminat. Sunt scolar adevarat!”, asa au strigat in cor absolventii clasei pregatitoare A, de la Scoala “George Bacovia” Bacau. Nelipsita serbare de sfârsit de an scolar a fost una cu emotii, atât pentru cei mici, dar si pentru parintii sau bunicii acestora.

Emotiile si-au facut loc pe scena, de-a lungul spectacolului pregatit de inv. Alina Focsa, dar si la momentul premierii elevilor, pentru rezultate foarte bune la invatatura obtinute in anul scolar 2014/2015.

Timizi si usor speriati, copiii au urcat pe scena amenajata in incinta unui spatiu de joaca, iar dupa ce au fost aranjati, a inceput spectacolul. Fiecare prichindel a dat totul pe scena, atunci când si-a interpretat rolul in fata parintilor. S-a cântat, s-a dansat, s-au spus poezii si au curs lacrimi pe obrajori.

“Am avut emotii pe scena când m-am trezit in fata atâtor oameni si mi-au dat lacrimile. Mama mi-a spus ca fara emotii nu simtim ca traim!”, a spus Denisa Apostol, absolventa de clasa pregatitoare. A urmat apoi premierea, discursul invatatoarei Alina Focsa si recomandarile pentru vacanta.

Parintii si-au felicitat copiii si dupa ce acestia din urma au schimbat scena cu locul de joaca, adultii au schimbat impresii si au socializat. In toamna, copiii vor trece in clasa I, iar odata cu aceasta noua etapa din viata lor vor creste si pretentiile cadrului didactic, dar si asteptarile parintilor.

Anul scolar 2014/2015 se incheie vineri, 19 iunie, iar vacanta de vara incepe in 20 iunie si se va încheia in 13 septembrie 2015.


PUBLICITATE