Polițiștii de investigarea criminalității economice băcăuani continuă să acționeze pentru verificarea modului în care sunt respectate prevederile legale refritoare la comercializarea produselor de larg consum. În ultima săptămână polițiștii au efectuat peste 200 de controale la societăți comerciale și persoane fizice și au confiscat bunuri în valoare de peste 48 000 de lei.

În baza planului “SĂRBĂTORI DE IARNĂ ÎN SIGURANȚĂ” polițiștii de investigare a criminalității economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău acționează, în acestă perioadă premergătoare sărbătorilor de iarnă, pentru prevenirea și combaterea ilegalităților în domeniul comerțului cu produse de larg consum.

În cadrul activităților desfășurate în perioada 11 – 17 decembrie a.c., polițiștii au efectuat 217 controale, fiind verificate 128 de societăți comerciale și 89 de persoane fizice.

PUBLICITATE

Polițiștii au constatat 8 infracțiuni, dintre care 7 de evaziune fiscală și au aplicat 103 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 68 005 lei.

Ca urmare a neregulilor constatate polițiștii au ridicat în vederea confiscării 303 kg legume și fructe, 8400 țigarete, 10 836 cutii cu lapte, produse de panificație, obiecte ornamentale și de uz casnic, în valoare totală de 48 849 de lei.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ