Percheziții la prsoane cercetate pentru înșelăciune prin metoda

Poliţiştii din Bacău, având suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale – Inspectoratul General al Poliţiei Române, au efectuat 7 percheziţii la persoane bănuite de înşelăciune şi complicitate la înşelăciune prin metoda ”Accidentul”. Şapte persoane au fost conduse la audieri.

La data de 12 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Oneşti, Dărmăneşti, Târgu Ocna, Comăneşti, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oneşti, au efectuat 7 percheziţii, în Penitenciarul Bacău, pe raza localităţii Dofteana – judeţul Bacău şi municipiile Galaţi şi Brăila.

Activităţile s-au desfăşurat în cadrul unui dosar penal, în care 6 persoane, cu vârste cuprinse între 22 şi 45 de ani, sunt bănuite de comiterea infracţiunilor de înşelăciune şi complicitate la înşelăciune prin metoda „Accidentul”.

PUBLICITATE

Din cercetări a reieşit că, în perioada iunie- septembrie a.c., membrii grupării ar fi înşelat, prin metoda „Accidentul”, 11 persoane din judeţele Bacău şi Galaţi.

Prejudiciul cauzat, estimat până în prezent, este de aproximativ 200.000 de lei.
Cu ocazia percheziţiilor efectuate, poliţiştii au recuperat o parte din prejudiciu, respectiv, 95.000 lei, 1.240 de euro si 1000 lire.

La activităţile desfăşurate în Penitenciarul Bacău au participat şi lucrători din cadrul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor.

De asemenea, poliţiştii au beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila şi Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi, precum şi a luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

  1. Inseamna ca mai sunt destui prosti in viata daca inca functioneaza excrocheria. Degeaba se anunta de catre politie, la televiziuni, la radio, mereu sunt publicate astfel de fapte ca tot nu le intra in cap. Din banii respectivi, daca se vor recupera, sa fie scazuta contravaloarea costurilor facute de catre politie, pentru ce sa fie irosit timpul politistilor ca sa gaseasca banii unor dobitoci. Aia nu pot suna sa vada daca e reala treaba? Sau erau mandri ca dadeau banii unor necunoscuti? Probabil daca nu ii dadeau excrocilor ii pierdeau la pacanele sau pe bautura ieftina din surse dubioase.

    • Sunt de aceeasi parere! Daca esti prost,sa fii tepuit frate!Ai bani de aruncat pe fereastra…!Voila!Da-i puscariasilor!Nu-i compatimesc pe acesti fraieri si cred ca politistii ar trebui sa ceara daune!

  2. Consider comentariile celor de mai sus de o iresponsabilitate crasa , toti batrinii de 70-80 de ani sunt expusi , devin mai creduli…s-o fi explicind biologic . E o ” moda” acum , la tara , toti batrinii singuri ”sunt vizitati” de ”etnia aia ” ca nu se poate spune acum care ca te amendeaza…care li se iau bani si eventual omoriti….probabil ca vor spune cei de mai sus ca tot batrinii sunt de vina . Te duci la Bacau inspre piata centrala si trece pe linga tine cu viteza maxima un ”colorat” , mai mergi un pic , mai trece si un roman in fuga…deci efectiv daca vede ca ai bani , iti smulge portofelul si fuge . Iti fura acum portofelul in autobuz ”cu paravan”….dar….”etnia aia” …nu cred ca are vreo problema , sunt animati numai de ginduri nobile…..noua romanilor ne umbla mintea numai la prostii…

LĂSAȚI UN MESAJ