Miercuri dimineata, orasul Buhusi a fost impânzit de echipaje de politie si mascati care sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lânga Tribunalul Bacau au efectuat perchezitii la mai multe adrese, printre care sedii de firme si la primaria din oras, pentru a ridica probe intr-un dosar pe care il au in lucru.

„S-au efectuat 18 perchezitii domiciliare, in orasul Buhusi, pentru strângerea de probe intr-un dosar care este in lucru. S-au ridicat mai multe documente, sisteme informatice si medii de stocare, care vor fi analizate. Nu s-au facut audieri si nici retineri. Deocamdata s-au ridicat probe”, a explicat pr. Felix Banila, prim-procuror la Parchetul de pe lânga Tribunalul Bacau.

Dupa ce vor verifica documentele ridicate la perchezitii, anchetatorii vor stabili ce cale va urma ancheta si pe cine vor chema sa dea declaratii. Potrivit unor surse judiciare, mascatii au oprit si la poarta unei societati comerciale care se ocupa de salubrizare si ecologizare in oras, in baza unui contract incheiat cu Primaria Buhusi.

PUBLICITATE

Edilul sef a confirmat ca s-au ridicat acte si din institutia pe care o conduce. „S-au ridicat niste contracte, facturi, legate de o licitatie din 2007, de salubrizare, de alte lucrari. Dar acestea sunt documente pe care eu le-am mai dat de vreo doua ori si nu-mi fac probleme”, ne-a declarat Ionel Turcea, primarul orasului Buhusi.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Tarziu au ajuns procurorii la Buhusi.Primarul inpreuna cu firmele sale puse pe diverse sageti au fost lasati sa-si incarce sacii 15 ani.Acum orasul e darmat si plin de datorii.

LĂSAȚI UN MESAJ