Ca urmare a investigațiilor efectuate, polițiștii au stabilit că la data de 31 iulie a.c., Ionuț C., de 28 de ani, din comuna Letea Veche, S. Nicușor de 24 de ani și un minor de 16 ani, ambii din comuna Filipeni, ajutați de o minoră de 17 ani din comuna Filipeni au patruns prin efracție în locuința și anexele gospodărești ale unui cetățean de 52 de ani, din comuna Letea Veche și au sustras aparatură electronică si electrocasnică, scule, unelte și mai multe obiecte din fier vechi, in valoare de peste 8000 lei.

Polițiștii au stabilit că o parte din bunurile sustrase au fost depozitate într-o baracă metalică, amplasată pe un teren cultivat cu porumb, din comuna Letea Veche, iar restul bunurilor au fost transportate a locuința lui Ionuț C.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, bunurile sustrase fiind restituite, pe baza de dovadă, părții vătămate.

Față de C. Ionuț, Nicușor S. și minorul de 16 ani s-a luat masura retinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmânda fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ