Ion Melinte este noul președinte al organizației județene Bacău a Partidului Mișcarea Populară. El a ocupat această funcție în urma voturilor exprimate de membrii PMP la Conferința Județeană organizată la Sala Ateneu.

Numirea sa în fruntea organizației județene era previzibilă în condițiile în care a fost singurul candidat pe această funcție.

În ceea ce privește situația de la vârful municipalei PMP, lucrurile sunt incerte având în vedere propunerea de excludere din partid făcută zilele trecute în cazul lui Constantin Scripăț. Acesta ar fi fost acuzat de membrii de partid că votează proiectele PSD-ului.

“Aștept decizia Comisiei de Integritate a partidului. Teoretic, rezultatul trebuia să vină după 5 zile de la depunere, însă fiind o perioadă mai agitată pentru partid făcându-se pregătiri pentru Congresul PMP din 16 iunie.

Oricum, marți sunt convocat la București pentru că fac încă parte din Consiliul Executiv Național (CEN) și voi afla ce se va întâmpla cu statutul meu”, declară Constantin Scripăț, președintele organizației municipale PMP