Oficiul Judetean al Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP) Bacau are oaspeti din Ministerul Agriculturii si de la alte oficii judetene din tara. Incepând de ieri si pâna pe 10 mai, acestia viziteaza cele mai bune investitii realizate cu fonduri europene.

Vizita este organizata in cadrul campaniei „Euro Agricultura – Reteaua Nationala a Multiplicatorilor de Informatii despre PNDR” derulata de APDRP in perioada martie-august 2014. In prima zi, a fost vizitata fabrica de panificatie Croco SRL Onesti, modernizata cu fonduri obtinute prin Programul National de Dezvoltare Rurala (PNDR), dupa care, intorsi in Bacau, invitatii au ascultat o prezentare a PNDR, date privind rolul OJPDRP in realizarea programului, furnizate de Andrei Seto, directorul oficiului judetean, urmate de o instruire a multiplicatorilor de informatii. Astazi, oaspetii vor ajunge la Bârsanesti, Stefan cel Mare si Hemeius.

“Din dorinta de a asigura egalitatea de sanse in accesarea fondurilor europene, vrem sa construim un sistem eficient de informare a publicului, care, prin prezentarea corecta si clara a modului de implementare a fondurilor europene, sa elimine neincrederea sau suspiciunile nefondate ale tinerilor intreprinzatori.”
David Eugen Popescu, directorul APDRP


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ