O buhuşeancă ameninţă că va sări de la ultimul etaj”. Acesta era titlul unui articol pe care-l publicasem în urmă cu puţin timp.

Dobre Ochiţa, pensionară, locuia singură, cu chirie, într-un apartament din strada Primăverii, bl. 7 B, etaj IV.

Apartamentul era un spaţiu locativ al Consiliului Local. Unii vecini de pe scară au sesizat în mod repetat autorităţile locale, reclamând că Dobre Ochiţa provoacă mare deranj, prin prezenţa câinilor pe care îi avea în apartament, a disconfortului olfactiv creat prin întreţinerea precară a apartamentului şi prezenţa „unor cuiburi de gândaci”, la care s-ar fi adăugat tot felul de zgomote, episoade de scandal.

PUBLICITATE

Autorităţile locale, constatând deranjul, i-au aplicat felurite amenzi. În cele din urmă, sesizată, instanţa a hotărât evacuarea sa din apartament. A fost sesizat şi Executorul Judecătoresc.

Dobre Dochiţa a ameninţat, în repetate rânduri, că se va arunca de la etaj, dacă va fi evacuată, deşi primarul Ionel Turcea i-a repartizat, între timp, o locuinţă socială.

Vecinii, noi, i-am spus în mod repetat că un asemenea gest este lipsit de sens. Hotărârea judecătorească n-a fost pusă însă în aplicare.

Totuşi, miercuri seara, în jurul orei 20.00, Dobre Dochiţa s-a aruncat de la etajul al patrulea, unde locuia. A căzut într-un gard. Un ţăruş i-a intrat în corp. Au venit pompierii, ambulanţa, apoi SMURD-ul.

I-au lăsat ţăruşul în corp şi au transportat-o la spitalul băcăuan. Dobre Ochiţa se lupta în jurul orei 21 cu moartea şi destinul.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ