Sase inculpati din dosarul „Telefoane pentru detinuti” si-au recunoscut faptele si vor beneficia de o reducere a pedepsei cu o treime. Printre acestia se afla si preotul din cadrul Penitenciarului Bacau, Octavian Balan, si agentul de penitenciare, Gabriel Girleanu.

Pentru restul inculpatilor, procesul continua. La ultimul termen, a fost audiata sotia lui Alexandru Badaric (la acel moment, arestat preventiv intr-un alt dosar), acuzata de complicitate la dare de mita si introducere de bunuri interzise in penitenciar.

„Eu nu m-am intâlnit cu nimeni de la penitenciar si nu am dat bani nimanui. Doar am dat un telefon sotului meu, prin intermediul unei persoane. Singura persoana cu care m-am intâlnit este o fata din Mall. Pe preotul penitenciarului nu l-am cunoscut, nici pe agentul Girleanu. I-am dat un telefon sotului meu pentru a vedea copiii. 300 de lei i-am trimis, pentru ca sotul meu obisnuia sa piarda la jocurile de noroc in penitenciar”, a declarat Adriana Badaric. Alexandru Badaric a refuzat sa dea declaratii. Urmatorul termen va fi pe 25 noiembrie.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ