Inspectoratul Scolar Judetean Bacau a efectuat deja o repartitie de mobilier adecvat pentru clasa pregatitoare. In total au fost distribuite in intreg judetul 1.400 de bancute si scaune speciale pentru aceasta categorie de elevi, iar banii pentru achizitia lor au fost distribuiti de Ministerul Educatiei.

Cele mai multe seturi de mobilier nou au ajuns in mediul rural, in scoli din mai multe comune, printre care Balcani, Beresti Bistrita, Bogdanesti, Damienesti, Filipeni, Bârsanesti, Gura Vaii, Gioseni, Letea Veche, Oituz, Pârjol, Racaciuni, Rachitoasa.

In Bacau, a mai fost completat stocul de mobilier pentru clasele pregatitoare la scolile gimnaziale “Constantin Platon” – 8, “Alexandru cel Bun” – 12, “Dr. Alexandru Safran” – 30, “Al.I.Cuza” – 53, “Miron Costin” – 10, “Mihail Sadoveanu” – 5, Colegiul National Pedagogic “Stefan cel Mare” – 25, Colegiul National de Arta “George Apostu” – 31.

PUBLICITATE

In anul scolar viitor sunt asteptati sa intre in clasele pregatitoare circa 5.500 de elevi.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ