Ministrul Transporturilor, Lucian Şova, a declarat marţi că obiectivul său este ca managementul Spitalului CF 2 să facă o vizită de documentare la Spitalul Judeţean Bacău, de unde să se întoarcă mai pregătit pentru a administra “un spital în centrul Bucureştiului”.

“Pot să vă vorbesc despre un exemplu de bună practică în care am fost implicat, în managementul Spitalului Judeţean Bacău, care are un număr dublu de paturi, un număr triplu de angajaţi, este un spital administrat corect, modernizat cu fonduri europene, cu Banca Mondială, cu resurse proprii ale unui judeţ, care are radioterapie nouă şi care este pe profit.

Obiectivul meu este ca managementul de la Spitalul CF 2 să facă o vizită de documentare în judeţul Bacău, la Spitalul Judeţean, şi să se întoarcă de acolo mai pregătiţi pentru a administra un spital în centrul Bucureştiului”, a spus Şova, la Palatul Parlamentului, întrebat dacă are vreun plan pentru Spitalul CF 2 Bucureşti, care se află în administrarea Ministerului Transporturilor.

Lucian Şova a fost prezent la Comisia pentru Transporturi a Camerei Deputaţilor la o dezbatere pe tema “Accelerarea implementării marilor proiecte de investiţii în infrastructura rutieră”. AGERPRES

14 COMENTARII

 1. E oarecum trasa de par chestia cu Spitalul Judetean Bacau. Cred ca sunt multe alte spitale mai bine manageriate si utilate decat spitalul din Bacau. Mai taieti din barba, bre, ce naiba !

 2. Număr dublu de paturi, un număr triplu de angajaţi, ?Cred ca a fost pacalit de cineva sau prost informat…Sa mearga la psihiatrie sa vada mobilier vechi,paturi de 40ani.Au dotat cu televizoare si televiziune prin cablu sectiile din spitalul mare sa jagmaneasca bolnavii de bani .6 ore 10 ron.

 3. Se pare ca acest guvern din care face parte si șova (nu e o greseala !!!) isi imagineaza ca guverneaza pe mosia lor !!!! Raspunsuri ca cele de astazi date presei sa-i dea nevestei sau colegilor de partid ! Sunt functii vremelnice de administrare a bunurilor romanilor nu mosia mostenita de la taica mare ! Incompetenta si tupeul sau reunit in exponentii astia ai psd-ului !!!!

 4. Dom’ ministru!Stai bre un pic,mai domolestete,ca la Bacau nu-s cainii cu colacii-n coada…Dcaca dadeai ca exemplu spitalul din Moinesti,mai treaca,mearga,da’ cu Bacaul risti sa te faci de bacanie.Da lasa pe aia de la sanatate sa se ocupe de spitale si matale poesteste-ne ceva fain despre autostrazi…

 5. asa sunt parlamentarii,cand ajung la putere vad lucrurile diferit.la bacau e praf si jale si ala crede ca e totul ok…..ce sa ceri dupa fata lui se vede ca e de la tara

 6. Nici nu stiti cat de bine imi pare cand vad ca alegatorii cer socoteala oameniilor pe care i-au votat si pe care ai platesc.M-am saturat de oameni care isi vand votul si dupa aia timp de 4 ani nu la pasa ca se intampla in judetul lor.

 7. Exemplu de buna practica.. Doctorii nu te baga in seama, asistentele sunt mai ceva ca Dumnezeu, le deranjeaza orice intrebare adresata, infirmierele țipă la bolnavi ca ele au treabă și nu au timp sa se ocupe de ei.. Sunt foarte deranjati cand mergi la vizita și impart halate de unica folosinta deja folosite de alti vizitatori. Se arunca orice tip de aliment dus bolnavului pe motiv ca se aduna gandaci, dar acestia mișuna in voie pe dulapuri. Baile sunt infecte! Profesionalism, ce sa mai!

 8. E dureros sa auzi de la un ministru ca un spital are profit atunci cand bolnavii stau cate doi inpat, cand cearsafurile sunt vai si amar, bolnavii trebuie sa-si cumpere medicamentele din farmacii…..buzunarele doctorilor, ale asistentelor si nu in ultimul rand ale infermierelor sau al portarului trebuie umplute: e vai si amar.Mergeti afara,in orice alta tara decat a noastra sa vedeti cum se asigura ingrijirile primare de sanatate !!!!

 9. Domnule Ministru, stăm de 3 ore pentru o externare în condițiile în care pacientul a fost internat pentru o problemă cardiacă iar recomandarea doctorului a fost odihnă, fără stres, etc. În spital nu poți să te odihnești de frica gândacilor, a forfotei de pe holuri și a mirosurilor care îți întorc stomacul pe dos. Aparținătorii bolnavilor sunt puși să urce 5 etaje pe jos (indiferent de vârstă și afecțiuni) deoarece la orele de vizită lifturile sunt blocate la ultimul etaj, iar liftierele sunt șefe. Ești sunat să aduci medicamente și alte materiale sanitare dar nu poți intra pe sectie. Bravo domnule ministru! Avem într-adevăr un spital model! Sigur dumneavoastră a-ți avut regim special când a-ți fost în trecere prin spital.

 10. Sigur ca este bine administrat si profit
  Cand iti sunt luati cu forta din buzunar 30 ron pt o raza la plamani care ar trebui sa fie gratuita.
  Si cate altele….
  Asa sa faci si in bucuresti dmnule Sova ca acolo poate sunt ceva mai multi tineri ramasi sa poata sa va mai rupa capurile
  Din moldova au plecat cu totii.aveti pe cine minti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here