Medicii de familie au lansat o campanie online pentru strângerea de semnaturi prin care sustin introducerea cardurilor de sanatate, dar resping ideea ca acestea sa fie distribuite si inscriptionate de catre ei.

Ei motiveaza refuzul de a inscrie aceste acte prin faptul ca inscriptionarea unui card nu este o activitate medicala, cu una consumatoare de timp si de resurse, fara vreo legatura cu sanatatea.

Problema cardului de sanatate este una mai veche, de care s-a mai vorbit, dar atât. Acest card va contine un cititor in care vor fi introduse toate datele anamnezice despre pacient. De achizitia lor trebuia sa se ocupe Casa Nationala de Asigurari de Sanatate.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ